Huawei Mate 20 – Mini notch és érdekes tripla kamera a legfrissebb képeken

0

Érkezett néhány renderkép a Huawei Mate 20-ról, amelyek állítólag egy valódi prototípus alapján készültek, és bizony több érdekes részlet is kivehető rajtuk.

A rendereket az XDA-Developers fórumon tették közzé, és viszonylag megbízható forrásból származnak. A végleges dizájn nem biztos, hogy 100%-ban ilyen lesz, de nagy valószínűséggel valami hasonlóra számíthatunk.

Az első érdekesség a kisméretű notch, ami emlékeztet az Essential Phone megoldására, és jóval praktikusabbnak tűnik, mint a nagy bevágások. A másik újdonság a tripla kamera elhelyezése,  a szenzorok itt ugyanis nem egymás alatt vannak, hanem a segédfénnyel együtt négyzet alakban helyezkednek el. Elsőre kicsit furcsa ez a kinézet, de biztosan meg lehet majd szokni.

Állítólag lesz jack csatlakozó, és hátlapi ujjlenyomat-olvasót kapunk ezen modell esetében, de több Mate 20 variáns is várható, így valószínűleg többféle megoldást is láthatunk majd a bemutatón.

Valódi sajtóképünk egyébként eddig csak a Mate 20 Lite-ról van, a fentebb látottakat tehát érdemes némi fenntartással kezelni.

Huawei Mate 20 Lite

Forrás: XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid