Vicces hibát találtak a Samsung Galaxy Note 9 strapatesztje közben

0

Zack Nelson mondhatni a telefonok hóhéra, és bár tevékenysége cseppet sem öncélú, azért mégis sokszor rossz nézni, ahogyan meggyalázza a legszebb és legújabb okosmobilokat. Ugyanakkor, ha már megveszünk valamit drága pénzért, jó lenne tudni mit is bír. Erre a kérdésre kereste a választ a népszerű videós is, amikor szokásos strapatesztjének alávetette a frissen bemutatott Samsung Galaxy Note 9-et. Talált is egy vicces gyártási hibát…

A Samsung Galaxy Note 9 egy olyan okostelefon lett, amiből nem spórolták ki az anyagot, így méltó ahhoz a kissé borsos árhoz, amiért kínálják. A megjelenítő pontosan úgy bírja a kiképzést, mint bármilyen más Gorilla Glass 5 üveggel védett képernyő, a Mohs-skála szerinti 6-7 szintű keménység az, ami már képes összecsikarni a felületét.

A telefon másik dicséretes jellemzője az, hogy egyáltalán nem lehet semelyik irányból sem meghajlítani, akárhogy is feszül neki Zack a feladatnak. A hátlapi kamerát remekül védi az üvegburkolat, akárcsak az előlapi képrögzítő egységet. Az S Pen főleg műanyagból van, ami azt jelenti, hogy ennek megfelelően bírja a strapát, és el lehet törni igazából, de a mindennapi használat során ennek alacsony a valószínűsége.


Bár a karcokat jól állja, érdemes valamilyen üvegfólia és tok kombóban gondolkodnia minden jövendőbeli Samsung Galaxy Note 9 tulajdonosnak, hiszen egy ilyen költséges okostelefon abszolút megérdemli az ilyen célú ráfordítást.

Ami még esetleg gyenge pont az az ujjlenyomat-olvasó, ami erősen gyűjti a karcokat, viszont még szétcsikart állapotban is villámgyorsan képes az azonosításra, ami bizonyítja a biometrikus szenzor magas tűréshatárát. Bár az AMOLED megjelenítőkre nem jellemző, a kijelző ebben az esetben szinte teljesen helyrejön az égetésből is, így a mobil bátran ajánlható tűzoltók, tűzszerészek számára is.

A végére hagytuk a legérdekesebb, és egyben legviccesebb észrevételt, mely szerint bár a Bixby gombot nem lehet szabadon más funkcióhoz hozzárendelni, eléggé könnyen eltávolítható. Zack a készülék keretének karcolása közben simán kipattintotta a virtuális asszisztensnek dedikált billentyűt, amit ugyanilyen gyorsan követett a hangerőszabályzó is.

Bár egy kissé röhejesen néz ki a jelenség, Zack hozzátette, ez csak úgy magától nemigen fog megtörténni, mindenesetre úgy néz ki, megvan a Samsung Galaxy Note 9 gyenge pontja.  Összességében véve a Samsung Galaxy Note 9 időtálló készüléknek mutatja magát az előzetes strapatesztek szerint, így aki nem 1-2 évre szeretné magáénak tudni a készüléket – ilyen ár mellett ez érthető is – nyugodtan beruházhat rá. A telefon bírni fogja, csak a gombokat nem érdemes nagyon piszkálni…

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid