Huawei P10 Plus – Kiszivárgott renderkép és specifikációk

0

Érkezett egy aktuális jelentés Kínából, amelyben többek között található egy új render a Huawei P10 Plus készülékről. A kép érdekessége az, hogy eddig csak szemből lehetett megtekinteni a mobilt, de most a hátlap dizájnja is rivaldafénybe került. A fotó mellet további érdekességek és jellemzők is kiszivárogtak a Huawei csúcsmodelljéről.

Az előlapon látható extra érzékelő egy írisz szkenner lehet, hasonló ahhoz, amit a Samsung Galaxy Note 7 esetében megismerhettünk. Ami különös az az, hogy az előlapon megtalálható a home gomb, de a hátoldalon ugyanúgy ott van az ujjlenyomat-olvasó, holott a fizikai gombba is bele építhették volna.

Mindenképpen említésre méltó a készülék megjelenítője, ami hajlított lesz, akárcsak a Mate 9 Pro esetében, és ugyanúgy 5.5 colos lehet a képátlója. Erre az lehet a magyarázat, hogy a P10 Plus-t, valamint a Mate 9 Pro-t eltérő piacokra szánja a gyártó. A képen még lehet látni egy kör alakú flash villanót, ami körülöleli a autófókusz lézeres szenzorát. Ezt a vakukialakítást már láthattunk egyébként korábbi kiszivárogtatásokban.

A forrás azt is megemlíti, hogy a P10 belsejében egy Kirin 960 lapkakészlet fog dolgozni, míg a P10 Plus egy Kirin 965-öt kap, amelynek magasabb az órajele. A P10 kapható lesz 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel szerelt, illetve 6GB/128GB kiszerelésben egyaránt. A P10 Plus ennél jóval durvább lesz, az egyik variáns 6 GB RAM-ot kap 128 GB háttértárral, a másik pedig 8 GB RAM-mal, illetve 256 GB flash tárolóval büszkélkedhet. Mindegyik variánst tovább lehet majd bővíteni microSD kártyával, a futtatott rendszerük pedig Android Nougat lesz, az EMUI 5.0 köntösébe öltöztetve.

A szóbeszédek szerint a P10 akkuja 3100 milliamperóra lesz, ehhez képest a P10 Plus-t 3650 milliamperórás teleppel látják el a kínaiak. Ugyanezen jelentésben az is benne foglaltatik, hogy lesz zöld, illetve lila színárnyalat is, erről már írtunk egyébként. Az árakat az idei MWC-n fedik majd fel, állítólag a P10 699 dollárról fog indulni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid