Huawei P30 Pro telefonnal posztolt a OnePlus 7 nagykövete, Robert Downey Jr?

0

Úgy néz ki, még Vasember is tud hibázni, aki ezúttal a vele reklámozó OnePlust hozta nehéz helyzetbe. A szuperhőst alakító színész oldalán ugyanis egy Huawei készülékkel került megosztásra a OnePlus 7 promója.

Kicsit már kezd unalmas lenni a téma, de úgy látszik, hogy a hírességek (vagy a profiljaikat kezelő “profi” személyek) nem igazán tanulnak egymás hibájából. Számtalanszor fordult már elő hasonló helyzet, de ettől még nem lesz kevésbé kínos. Ezúttal Robert Downey Jr került kereszttűzbe, aki a OnePlus 7 modellek nagykövete, vagyis a OnePlus fizet neki, hogy a készülékeit promózza. Ezt meg is teszi, csak ha ehhez épp egy konkurens mobilt használ, akkor az úgy nem túlzottan hiteles.

A többek között Vasembert is alakító világsztár Weibo-oldalán megosztásra került a OnePlus egyik posztja, ám az is kiderült a bejegyzésből, hogy azt egy Huawei P30 Pro telefonról tették ki. Persze gyorsan törölték, de ami egyszer az internetre felkerül, annak általában nyoma marad, így képernyőmentés formájában megtekinthető a baki.

Persze nagy valószínűséggel nem maga Robert Downey Jr kezeli az oldalát, hanem külön stáb van rá, és jó eséllyel innen hibázott valaki, aki lehet, hogy azóta már új munkahelyet keres…

Via HuaweiCentral

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid