Képeken a Huawei P50 Pro, hatalmas kamerasziget a hátlapon

0

Március vége felé mutatkozhat be a Huawei P50 széria, amely állítólag már gyárilag Harmony OS rendszerrel jön, most pedig megérkeztek az első hiteles renderképek a Pro modell dizájnjáról. A legnagyobb érdekesség a hátlapi kamerasziget lehet, ami szokatlanul nagynak tűnik.

Az ismert szivárogtató, @OnLeaks tette közzé az alábbi renderképeket, amelyek még nem hivatalosak, de állítólag a valós paraméterek alapján készültek, így valószínűleg már nagyon közel állnak a végleges dizájnhoz.

A kijelző a korábbi hírek szerint 6,6 colos lesz, és a széleken hajlított, a szelfikamera pedig ezúttal egy középe helyezett apró kameralyukba kerül. Úgy néz ki tehát, hogy a gyártó végre búcsút int a hatalmas dupla kivágásnak.

A káva természetesen nagyon vékony, ez már el is várható egy 2021-es csúcsmobiltól, ami viszont igazán érdekessé teheti majd a Huawei P50 Prót, az a hátlapi kamerarendszer.

Egy hatalmas kamerasziget látható a képeken, ami kissé szokatlan, ovális formát kapott. Az sajnos nem látszik a képeken, hogy hány szenzor van itt, de az egyik kisebb körben valószínűleg több is lesz, míg a másik talán egyetlen óriási kameraszenzort rejt. A korábbi hírek szerint ugyanis a Huawei P50 szériában debütál a vadonatúj Sony IMX800 érzékelő, ami az eddig legnagyobb mobilokba szánt egység lesz az 1 colos méretével.

A Huawei P50 mobilokban Kirin 9000 és 9000E lapkák dolgoznak majd, már csak az a kérdés, hogy lesz-e elég alkatrésze a vállalatnak, hogy kellő számú mobilt állítson elő. Az amerikai tiltások ugyanis szinte ellehetetlenítették a Huawei számára bizonyos összetevők beszerzését, az egyik leginkább problémás terület pedig pont a processzorellátás.

Mindenesetre bízunk benne, hogy rendben meg tudnak jelenni a Huawei P50 modellek, mert egész biztosan tartogat pár érdekes fejlesztést a gyártó.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid