Huawei P8 tulajok, figyelem!

0

Nem mindennapi dologgal rukkolt elő a Huawei Device Hungary a Facebook oldalukon közzétett felhívással.

Pár napja ugyanis megjelent egy hír, miszerint a független Huawei P8 tulajdonosok egy tesztprogram keretében a hivatalos megjelenés előtt tesztelhetik a 6.0 Marshmallow béta verzióját a saját készülékükön.

12309773_898666133574349_5294061703172357135_o

A jelentkezés pofon egyszerű: 2015. december 11-ig a fut.hu@huawei.com e-mail címre küldd el a teljes neved, a Facebook neved, illetve a készüléked modellszámát, Build számát, valamint IMEI számát! Ezt követően, ha rád kerül a választás, egy igazoló e-mailben értesítenek a teszt menetéről.

A frissítés OTA-n érkezik a telefonra, és bármikor visszarakható az előző szoftver, ha esetleg meggondolnánk magunkat.

A tesztelés izgalmán kívül más nyalánkságot is tartogatnak számunkra, hiszen a legfrappánsabb, legrészletesebb beszámolók díjazva lesznek: egy Bluetooth hangszóróval és egy tripoddal lehetünk gazdagabbak.

A teszt feltételei és leírása az alábbi linken érhető el: LINK

Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ferenczi Ákos

Sziasztok! 2010-ben lett meg az első Androidos telefonom, azóta tart a töretlen szerelmem a zöld robotos kütyük iránt. Mindig igyekeztem, hogy csúcskategóriás vagy legalábbis ahhoz közeli telefonom legyen. Idén novemberben jelentkeztem játék tesztelőnek az oldalra, melyben jelenleg egy Sony Xperia Z1 nyújt segítséget nekem. Ha bárki úgy gondolja, hogy górcső alá vetetne egy játékot, ne habozzon, írjon rám bátran! Ákos

NapiDroid