Idő előtt leleplezték az LG G4-et

0

Az LG G4 bemutatója április 28-án lesz, a gyártónak azonban nem igazán sikerült titokban tartani az új csúcsmobillal kapcsolatos részleteket. Megannyi pletyka után most egy rakat hivatalos sajtófotó látott napvilágot, amik minden apró részletét felfedik a G4-nek.

Az LG G4 kinézete megfelel annak, amit korábban is sejtettünk. Elölről leginkább a G Flex 2-re emlékeztet a készülék dizájnja, és talán még egy minimális hajlítást is kapott a kijelző, bár ez a mostani fotókon kevésbé látszik. Érdekesség még, hogy bőrt imitáló hátlappal is megjelenik a G4, ez egy választható opció lesz.

Nem is húzom tovább az időt, itt a beígért jókora adag fotó:

lg-g4-leak-11LG-G4-leak-1LG-G4-leak-7LG-G4-leak-8LG-G4-leak-9LG-G4-leak-4 LG-G4-leak-6 LG-G4-leak-5LG-G4-leak-10LG-G4-leak-2LG-G4-leak-3

A LG G4 minden bizonnyal egy 5.5 colos, QHD felbontású kijelzővel érkezik, amit a Qualcomm Snapdragon 808-as vagy 810-es processzora fog hajtani. A hátlapon egy brutális, 16 megapixeles, f/1.8-as kamera lesz kéttónusú LED villanóval és lézeres autofókusszal, de az előlapi 8 megapixeles szenzor is jónak ígérkezik. A hátlap alatt egy cserélhető 3000 mAh-s akksi felel majd a hosszú üzemidőért, a szoftver szerepét pedig az LG új UX 4.0 felülete tölti majd be, ami természetesen már Lollipopra épül.

A készülék pontos ára és a megjelenés ideje még nem ismert, de az április 28-ai bemutatón valószínűleg a többi részletre is fény derül.

@evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid