Extraolcsó, belépőszíntű Lenovo mobil érkezett

0

A kínai gyártó legújabb készülékéért mindössze 60 dollárt kérnek. Persze ezért az összegért nem érdemes csúcshardverre számítani, de mivel nem csak zászlóshajók vannak az okostelefonos világban, ismerkedjünk meg közelebbről a Lenovo A1900-al!

Szerintem vannak egy páran, akik nem hajlandóak komolyabb pénzeket kifizetni egy telefonért, de azért szeretnék, ha néhány alapvető, okosmobilokra jellemző funkcióval rendelkezne a készülékük. Belőlük lehet elsősorban az A1900 vevőköre, mert bár a szóban forgó mobil nem egy erőmű, azért a telefonálás mellett simán alkalmas e-mailezésre, böngészésre, vagy más, nem túl erőforrás igényes feladatokra. A készülék szíve-lelke egy négymagos Spreadtrum SC7730 lapka, ami 1.2 GHz-en duruzsol. Alapszintű dolgokra még éppen elegendő lehet az 512 MB-os operatív memória, de a 4 GB-os belső tárhelyet mindenképpen érdemes lesz bővíteni a jövőben. Szerencsére ezt bármikor megtehetjük egy microSD kártya behelyezésével.

Lenovo A1900

Jó hír, hogy a kijelző egy IPS panel, ez 4 hüvelyken kínál 800×480-as felbontást, ami nem annyira vészes. A készülék képes egyszerre két SIM kártya fogadására, és támogatja a 3G hálózatokat, de nem maradt el a Wi-Fi és a GPS modul sem, sőt, van FM rádiónk is. A mobilitást egy 1500 mAh-s telep szavatolja a 121x62x9.5 mm-es dimenziókkal bíró, és 117 grammot nyomó telefon belsejében. A belépőszintű készülék nemzetközi értékesítésére nem érdemes számítani, de különféle webshopok kínálatában biztosan fel fog bukkanni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid