Igazi nagyágyú lehet a Redmi Pro 2

0

A Xiaomi leányvállalata eddig az csak az alsó-, illetve a középkategóriába mutatott be mobilokat, ám már tudjuk, hogy a csúcsot is megpróbálják meghódítani, és az alábbi hírek szerint erre minden esélyük megvan.

Csúcsmobilt építeni relatív könnyű, hiszen csak bele kell tenni az aktuális csúcs SoC-ot, megspékelni minél több memóriával és tárhellyel, és mehet is a piacra. Éppen ezért manapság már jóval nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan dolgok, mint az extra funkciók vagy a kinézet. Az alábbi kiszivárgott kép alapján az utóbbival nem lesz gondja a Redmi Pro 2-nek. Úgy tűnik, hogy nem erőltetik sem a szenzorsziget, sem pedig a lyukas kijelzőt, hanem a periszkópszerűen kiemelkedő szelfikamera mellett tették le a voksukat.

Minden bizonnyal a Snapdragon 855 kerül majd bele, és korábbi hírek alapján a 48 MP-es szenzor is biztosra vehető. A kép alapján tripla hátlapi kamerát kapunk, és a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó is borítékolható, ezeket egyébként a kép melletti szöveg is megerősíti. A készülék állítólag már egy ideje elkészült, ugyanis nemrég felbukkant egy fotón, amelyen a Xiaomi elnöke, Lei Jun is látható. A Redmi Pro 2 az asztalon van, a piros mobil az, legalábbis a hírek szerint.

Érdemes persze némi fenntartással kezelni ezeket a híreket, hiszen a felső renderkép lehet akár kamu is, erről a fotótól meg nem sok konkrétumot tudunk, és a telefon is alig látszik rajta.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid