Új kínai szelfibajnok mobil érkezett

0

A kínai illetőségű Gionee A szériája egy újabb okostelefonnal bővült. Az ázsiai készülékek rajongóinak figyelmére több okból is méltó lehet az A1 Lite, hiszen egy decens középkategóriás hardverrel és egy nagyon komoly felbontású előlapi kamerával rendelkezik.

A készülék megjelenítőjének képátlója 5.3 col, amin Full HD felbontásban jelennek meg a tartalmak. A telefon burkolata alatt egy MediaTek MT6753 lapkakészlet végzi a dolgát, mégpedig 3 GB operatív memóriával kiegészítve. A belső tárhely kapacitását 32 GB-ban határozták meg. Az A1 Lite Android 7.0 Nougat rendszert futtat, amit az Amigo 4.0 felhasználói felület öltöztet.

Az előlapi kamera felbontása elég gyilkos, 20 megapixeles fotókat képes készíteni, ráadásul LED segédfény is van hozzá, míg a hátlapon egy 13 megapixeles apparátus feszít. A készülék aprócska hardverelemeinek energiaszükségleteit egy igencsak méretes, 4000 milliamperórás akkumulátor igyekszik ellátni. A Gionee újdonsága várhatóan 260 dolláros áron lesz kapható, természetesen helyi pénzből átszámítva. Sajnos arról egyelőre nem tudni, hogy az A1 Lite Kínán kívül milyen piacokon lesz megvásárolható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid