Ignore No More – szülők álma, gyermekek rémálma

0

A szülők általában elég sokat aggódnak a gyermekeik miatt, így ha valaki elmegy otthonról, akkor természetes, hogy egy bizonyos idő után jönnek a telefonhívások vagy SMS-ek. Ezeket persze gyakran figyelmen kívül hagyják a fiatalok.

Az egyik anyuka, Sharon Standifird is gyakran járt úgy, hogy nem tudta elérni a gyermekeit, de egy idő után ezt megunta, és kitalált egy nagyon ötletes megoldást. Elkészített egy mobilos alkalmazást (Ignore No More), amivel távolról le lehet zárni mások telefonját, persze csak ha nekik is telepítve van ez az app.

Ignore-No-More-1

Az egész úgy működik, hogy ha például egy szülő felhívja a gyermekét, de az nem válaszol, akkor csak megnyitja az alkalmazást, kitalál egy jelszót, és ezzel lezárja a másik készüléket. A lezárt mobilról ezután csak az előre megadott személyek hívhatók (valamint a segélyhívó), minden más funkció elérhetetlenné válik. A feloldáshoz be kell írni a korábban megadott jelszót, de ezt ugyebár csak az tudja, aki távolról lezárta a telefont. Így az elkószált fiatalok végül rá lesznek kényszerítve a szüleik visszahívására, különben nem tudják használni a mobiljukat.

Hoppá! A mobilod le van zárva. Hívd fel anyut.

Ignore-No-More-2

Az alkalmazás 467 Ft-os áron vehető meg a Play Áruházban.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid