Fotón a keret nélküli Xiaomi Mi MIX 2?

0

Kiszivárgott egy állítólagos kép a következő Xiaomi telefonról, melynél maximalizálták a kijelző méretét, és a káva már extrém vékonynak tűnik.

A legújabb fotón már látható a Xiaomi Mi MIX 2 formája, és hogy más irányba indultak el, mint az elődnél. Nem lesz annyira szögletes, mint a sima MIX, hanem lekerekített sarkok jellemzik inkább, és ezúttal az alsó keret is nagyon vékony. Persze lehetséges, hogy a kép nem valódi, így érdemes fenntartásokkal kezelni a látottakat.

A Mi MIX 2 lesz a Xiaomi következő csúcsmobilja, és 6.4 inches kijelző kap QHD felbontással. Hardverből a legújabb modellre, a Snapdragon 835-re eshet a választás, melyet az Adreno 540-es GPU egészít ki.

Valószínűleg három verzióban jelenik meg a készülék. A legolcsóbb modell 4 GB memóriával és 128 GB háttértárra, a közepes 6 GB RAM-mal és ugyancsak 128 GB tárhellyel, a csúcsmodell pedig 8 GB memóriával jöhet, amelyhez 256 GB háttértár társul.

A hátsó kamera 19 megapixeles optikával jöhet, míg előre egy 13 megapixeles szenzor kerül állítólag. Az aksi 4500 mAh-s lehet, és már a megjelenéskor Android 7.1.1 fog futni a készüléken.

A készülékről hamarosan újabb infók fognak kikerülni, mivel szeptember 12-re pletykálják a bemutatót.

Forrás: Goandroid

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid