Így fog kinézni a Samsung Galaxy J3 (2017)

0

Régóta nem titok, hogy a Samsung dogozik a Galaxy J3 következő kiadásán, ebből is lehet látni mennyire sikeressé vált a készülék. Elsőnek azt lehetett tudni, hogy Indiába importáltak néhány tesztpéldányt, ám most a hírhedt szivárogtatónak, Evan Blass-nek köszönhetően egy render is közkinccsé vált, így megtekinthetjük a saját szemünkkel, hogy milyen lesz a Samsung Galaxy J3 (2017).

Eddig csak egy vázlatrajzunk volt, ami valamelyest árulkodott a telefonról, ám most @evleaks renderének hála fogalmat alkothatunk a Galaxy J3 (2017) formatervéről. Mint láthatjátok, az okostelefon félreérthetetlenül idézi a vállalat büdzsételefonjainak dizájnját, a már megszokott Home gombbal és a kapacitív vezérlőkkel együtt.

galaxy-j3-2017-leak

Egy nemrégiben lefuttatott Geekbench teszt értelmében a Galaxy J3 következő generációjának 5 hüvelykes kijelzője lesz, amelynek takarásában egy Qualcomm Snapdragon 430 lapka fog dolgozni. A rendszermemóriát 2 GB-ra szabták a Samsung koponyái, míg az akkumulátor várhatóan 2600 milliamperórás lesz. A készüléken Android 6.0.1 Marshmallow rendszer futhat, természetesen a gyártó saját felületével. A mobilból az LTE modem sem maradhat ki, és lesz VoLTE támogatás is.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid