Így kereshetsz te is 1 milliót a telefonoddal!

0

Mire elég 1 millió applikáció letöltés a fejlesztő szemszögéből? Semmire, biciklire, Ferrarira? Természetesen mindez attól függ, hogy egyetlen letöltés mennyit hoz a konyhára. Ennek megértése érdekében nézzünk a színfalak mögé!

Kétféle Android alkalmazás létezik: fizetős és ingyenes. Mindkettőnek van létjogosultsága, hiszen a felhasználók számára információt vagy segítséget jelentenek egy adott feladat elvégzésében.

Az Android alkalmazások eladásának legegyszerűbb módja az Play Store használata. A virtuális piactér hét lépés elvégzése után vehető használatba:

  • Elsőként meg kell győződnünk, hogy az alkalmazás megfelel az Android fejlesztői útmutató előírásainak
  • El kell készítenünk egy fejlesztői profilt a kapcsolati adataink megadása mellett
  • Be kell fizetni 25 dollár regisztrációs díjat (akkor is, ha csak ingyenes applikációkat töltenénk fel)
  • El kell fogadni a megállapodást
  • Ezután feltölthetővé válik a saját alkalmazásunk
  • Fel kell töltenünk minden szükséges fájlt, pl. képernyőképeket is
  • Végül pedig ellenőrizzük, hogy az alkalmazás megjelenik-e a Google Play-en

Telefonnal kerestem 1 milliót!

Neked is sikerülhet! Ha olyan applikációt készítesz, amiért az emberek hajlandóak pénz adni, akkor a siker nem marad el! Csak Magyarországon több mint 3 millió potenciális ügyfél él, akiket megcélozhatsz egy remekbe szabott alkalmazással. Ha pedig angol nyelvű területre fejlesztesz, ez a piac sokkal-sokkal nagyobb. Nincs más dolgod, mint elkészíteni azt az alkalmazást, ami gazdaggá tesz téged.

Android_Smartphone_with_Money

Ez nekem is sikerülhet?

Ahhoz, hogy sikerre vidd az alkalmazásod, olyat kell alkotnod, amit előtted senki, vagy az „elődeidnél” minőségesebb munkát kell végezned. Biztos lehetsz benne, hogy egy remek alkalmazás sikert arat akkor is, ha pénzt kérsz érte.

Az Android alkalmazások fejlesztésében ez a legszebb: bárki elkészítheti a saját terveire épített applikációját, „csupán” egy jó ötletre és tökéletes kivitelezésre van szükség. Ha szeretnél Te is fejlesztő lenni, ne tétlenkedj tovább!

Vágjunk bele, tanuljuk meg!

Senki sem születik Android fejlesztőnek. Ma már lehetőség van képzéseken részt venni, ahol az alapoktól elsajátíthatók a szükséges tudnivalók.

Egy ilyen képzés sikeres elvégzése után Te is képessé válsz arra, hogy a legszínvonalasabb munkákat add ki a kezeid közül. A szorgalmas gyakorlás és a kitartó munka eredményeket szül: a megfelelő készségekkel és ismeretekkel rendelkező Android alkalmazás fejlesztők kivétel nélkül jól fizető állást töltenek be.

Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid