Újabb 2500 OnePlus One meghívó keresi gazdáját!

0

A OnePlus One jelenleg a legolcsóbb csúcsmobil, de sajnos ahhoz is nagyon értenek a cégnél, hogy hogyan kell megvárakoztatni az embereket. Hatalmas kereslet lenne a készülékre, de egyelőre leginkább csak meghívók útján lehet hozzájutni, és ezt nagyon korlátozott számban osztogatják.

Nem túl rég került kiküldésre az első adag meghívó, most pedig újabb kampányt indított a OnePlus. Összesen 2500-an kapnak majd lehetőséget a készülék megvásárlására, ehhez azonban részt kell venni egy játékban. Ehhez különböző egyszerű feladatokat kell elvégeznünk, például feliratkozni a OnePlus hírlevelére, követni őket Facebookon és Instagramon, vagy tweetelni róluk. Minél több dolgot teljesítünk annál nagyobb esélyünk lesz egy meghívóra.

oneplus-one-invites-2

Kisorsolásra kerül a játékosok között egy 64GB-os OnePlus One is, de rengeteg rá a jelentkező. Az alap 16GB-os modell ára egyébként 299 dollár, ami rendkívül kedvező ahhoz képest, hogy szinte az összes jelenlegi csúcsmobillal felveszi a versenyt. Bővebb leírás korábbi cikkünkben.

OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid