Így néz ki a Huawei P70 hátlapja

0

A Huawei nemrég tartott egy konferenciát, amelyen leleplezte a MateBook X Pro 2024 nevű laptopot és a FreeBuds Lipstick 2 fülhallgatót, illetve elárult néhány részletet a Harmony OS Next operációs rendszerrel kapcsolatban. Sokan arra számítottak, hogy valamit a Huawei P70 okostelefonokról is felfednek, de még csak említés szintjén sem jöttek fel az új zászlóshajó készülékek. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem hivatalos forrásokból ne áradnának az értesülések, vagy jelen esetben a képek. Most a Huawei P70-et (vagy valamelyik másik P70 modellt) nézhetjük meg hátulról az egyik kínai szivárogtatónak köszönhetően.

Az egyik ázsiai bennfentes a kínaiak kedvenc közösségi oldalát, a Weibót választotta, hogy megosszon egy képet a Huawei P70 hátlapjáról. A fényképen látható dizájn egybecseng a korábbi szóbeszédekkel, amelyekben háromszög alakú kameraszigetről nyilatkoztak azok, akiknek a miénknél nagyobb rálátása van a témára. A hátlap matt üvegborítást kap, míg a kamerasziget fényes felülettel rendelkezik, legalábbis a közzétett kép szerint.

Számításaink szerint a Huawei P70 sorozat összesen négy készülékből fog állni. Kapunk egy alapmodellt, egy Pro, egy Pro+ és egy Art kiadást is. A Huawei P70 megjelenítője 6,56 hüvelykes lesz, LTPO OLED technológián alapulhat, 1,5K felbontással rendelkezhet. A másik három készülék 6,76 colos kijelzővel lesz felszerelve. Az előzetes értesülések szerint a Huawei P70 és a P70 Pro 1/1,3 colos OmniVision OV50H érzékelővel rendelkező, 50 megapixeles elsődleges képrögzítőt kaphat, 1,2 μm-es pixelekkel és állítható rekeszértékkel.

A Huawei P70 Pro Plus és P70 Art pedig 1 hüvelykes Sony IMX 989 érzékelővel ellátott fő kamerával bírhat. Minden P70 készülék belsejében a jelenleg még bejelentését váró Kirin 9010 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot. Amúgy érdemes csekkolni a fenti táblázatot, amelyben az eddig napvilágra került főbb specifikációk találhatók, a kamerákon kívül például a várható akkumulátor mérettel és töltési sebességgel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid