Így nézhet ki a Xiaomi Mi MIX 2

0

Láthattunk már néhány érdekes koncepcióképet a Xiaomi következő káva nélküli telefonjáról, most azonban az előző modell tervezője osztott meg egy videót, amelyen talán a Mi MIX 2 valódi dizájnja látható.

A tavaly debütált Xiaomi Mi MIX formatervét Philippe Starck francia dizájner alkotta meg, ez többször is elhangzott a bemutató közben, illetve a későbbi marketingkampány során. Jó eséllyel a következő modellt is ő tervezi, éppen ezért nem szabad szó nélkül elmenni az alábbi koncepcióvideó mellett, amelyet maga Philippe Starck készített és osztott meg Facebookon.

Even less

Közzétette: Starck – 2017. augusztus 17.

A videón egy extrém vékony kávával ellátott telefon látható. Fent és két oldalt szinte nincs is keret, az alsó rész pedig az S8-ra hasonlít. A megjelenítő sarkai lekerekítettek, és az előlapi üveg hajlított, azaz pontosan a manapság egyre divatosabbá váló dizájn köszön vissza.

Persze csak egy koncepcióról van szó, de a korábbiakkal ellentétben ezt az a személy készítette, aki a Mi MIX 2-t tervezheti, ráadásul oda is írta a készülék nevét a videó jobb alsó sarkába, tehát egyértelmű, hogy valami hasonló irányt képvisel majd a Xiaomi következő futurisztikus telefonja.

Az eddigi pletykák szerint a Mi MIX 2 egy 6.4 colos kijelzővel érkezik, és a Snapdragon 835 fogja hajtani 6 GB RAM társaságában. A bemutatóra ősszel kerülhet sor, azaz valószínűleg már csak pár hónapot kell várnunk.

forrás: Philippe Starck

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid