Friss hírek a Google Pixel 2-ről

0

Néhány kiszivárgott értesülés és pletyka után a Google Pixel 2 ismét feltűnt, ám ezúttal az FCC irodájánál tette meg kötelező köreit. A tanúsítványi eljárás hozadéka az a pár darab képernyőkép, amelyeken megtekinthető a készülék felhasználói felülete, illetve hála nekik, egy-két részletre is fény derült.

A Pixel 2-t a HTC fogja gyártani, ezt már tudhatjuk a különféle eddigi szóbeszédekből, a Pixel XL 2-ért pedig az LG felelhet majd. Visszatérve cikkünk tárgyára, a kisebb modell kerete nyomkodható lesz, akárcsak az HTC U11 esetében, ám a Google telefonjának ezen funkciója az Active Edge nevet fogja viselni (Edge Sense helyett). Alapesetben a Google Asszisztens aktiválására lehet majd használni.

Az FCC által letesztelt okostelefonon Android 8.0.1 futott, ami már tartalmazta az augusztus ötödikei biztonsági frissítéseket is. Ez már egy a véglegeshez igencsak közelálló változat lehet, hiszen a fejlesztői előzetes még mindig a 8.0.0 változatnál tart. Persze az is lehet, hogy ez a build kizárólag a Pixel telefonokra jut majd el.

A mobil belső tárhelye 64 GB lesz, ami tavaly még nem volt opció, remélhetőleg idén ez lesz az alap kapacitás a másik, 128 GB-os kiszerelés mellett. Egyébként a szerkezet modellszáma G011A. A bemutató valamikor ősszel várható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid