Így teljesít a OnePlus 5T a kétszer annyiba kerülő iPhone X mellett

0

Már megvásárolható a OnePlus 5T, amely igen komoly hardveres felhozatallal bír, az ára pedig ehhez képest egész barátságos lett. Nézzük hogyan teljesít az újdonság az iPhone X-hez képest!

A OnePlus 5T az egyik, ha nem a leggyorsabb, legerősebb androidos mobil jelenleg, így méltó kihívója lehet az iPhone X-nek. Az alábbi videón egy sebességtesztet láthatunk, amelyben az alkalmazások elindításának gyorsaságát, a multitaszkingot, valamint a videó exportálást tesztelik a két készüléken. Az eredmény pedig sokakat meglephet!

A OnePlus 5T csúnyán lealázza az iPhone X-et az első körben, érezhetően gyorsabban nyílnak meg rajta az alkalmazások összességében. Ennek persze részben a rövidebb animáció is az oka, de mindenképpen figyelemre méltó a készülék sebessége. A második kör egy 4K videó exportálása, amelyben egyértelműen az iPhone X nyer, de azért a felhasználók többsége nem gyakran csinál ilyesmit a telefonján. A harmadik körben viszont megint a OnePlus 5T győz nagy fölénnyel, a 8 GB RAM-nak köszönhetően az összes korábban elindított app megnyitva marad, míg az 3 GB RAM-mal szerelt iPhone X bezárta ezeket, így újra be kell töltenie az összeset.

Mire a OnePlus 5T végez, az iPhone X-nek még 6 alkalmazás van hátra.

A videó egyébként egy eredetileg Apple-rajongó csatornán jelent meg, tehát nem igazán lehet elfogultságra fogni az eredményt. A tesztelő már sok telefonnal elvégezte ugyanezt a tesztet, és meg is jegyzi, hogy a OnePlus 5T a leggyorsabb mobil, ami eddig nála járt.

Egyébként van még pár teszt a videóban az említetteken kívül, az iPhone például kicsit gyorsabban kapcsol be, az egyes appoknál és játékoknál pedig vegyes a kép, hol az egyik, hogy a másik készülék gyorsabb egy hajszálnyival.

forrás: EverythingApplePro

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid