Valódi fotón a Xiaomi Redmi Note 5

1

A Xiaomi Redmi Note 4 hatalmas siker lett, ami nem is csoda, hiszen egy nagyon kedevző árú és megbízható középkategóriás készülékről van szó. De mivel ez egy jócskán tavalyi modell, eljött az ideje a folytatásnak, ami most egy valódi fotón is megtekinthető. 

Nemrégiben napvilágot látott egy valódinak tűnő kép, amelyen ha minden igaz, a Xiaomi Redmi Note 5 tündököl teljes valójában. A fotó a kínai közösségi oldalak legnagyobbikán, a Weibón jutott a kibertérbe, néhány fontosabb hardveres specifikációval egyetemben. Az értesülések szerint a készülék ereje a Qualcomm Snapdragon 625 lapkakészletben rejlik, ami a középkategória egyik címeres tagja. A megjelenítő az idei trendeknek megfelelően 18:9-es képaránnyal fog bírni, mérete 5.99 col, felbontása pedig Full HD+.

A belső tárhely kapacitása várhatóan 64 GB lesz, ami azért nem kevés, és egy 12 megapixeles kamera is része lesz a konstrukciónak. A mobil szoftvere Android 7.1.2 Nougat alapokon fog nyugodni.

Korábbi renderkép:

Az akkumulátor kapacitása papíron kielégítőnek hangzik: 4000 milliamperóra lesz, és a hátlapra kerül érhető okokból az ujjlenyomat-olvasó, elöl már bajosan fért volna el. A képen még látni egy szelfikamerát – felbontása ismeretlen -, illetve szemrevételezhető, hogy a hangerőgombok és a bekapcsoló a jobb oldalon foglalnak helyet, akárcsak az előd esetében.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid