Így teljesít a filléres Vernee M6 egy iPhone 8 Plus mellett

0

A Vernee szereti nagy márkák drága telefonjaihoz hasonlítani a saját készülékeit, és a Vernee M6 hivatalos előrendelésének megindulása alkalmából csináltak egy rövid összehasonlító videót az iPhone 8 Plusszal. Nézzük milyen egymás mellett egy 99 és egy 799 dolláros mobil!

Vernee M6 VS. iPhone 8 Plus videó:

Az összehasonlításból kiderül, hogy a nagy árkülönbség ellenére azért van pár előnye a Vernee M6-nak. Ilyen például a vékonyabb káva és a nagyobb, 18:9-es kijelző, amely az előlap 80.34%-át foglalja el. Tehát méretesebb megjelenítőt kapunk egy kisebb házban, ráadásul vékonyabb is a Vernee mobilja, hiszen mindössze 6.9 mm-es.

A Vernee M6 akár játékokban is megállja a helyét, és a hangminősége is rendben van, a multimédiás hangszóró és a beszédhangszóró is jól teljesít. A hívás közbeni hang ráadásul hangosabbnak is tűnik a videó alapján.

Az üzemidőre sem lehet panasz a Vernee M6 esetében, köszönhetően a jó optimalizálásnak, az 5 órás tesztelés után a készülék 73%-on állt, míg az iPhone 8 Plus aksijából már csak 61% volt hátra.

Persze azt a Vernee sem állítja, hogy a mobilja jobb vagy erősebb lenne az iPhone 8 Plusnál, nyilván nem egy kategória a két készülék, és a célközönségük is más. Az árához képest azonban a Vernee M6 remekül teljesít a hétköznapi felhasználás során. Az előrendelési időszakban a legolcsóbb akciós ár a 99.99 dollárt is elérheti, de az eredeti összeget is teljes mértékben megéri a mobil. További részletek az alábbi linken:

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid