LEAGOO Power 5 – 7000mAh-s aksi és akár 65MP-es fotók

0

A Leagoo hamarosan megjelenő készüléke nem csak akkumulátorban emelkedik majd ki, más szempontból is érdekesnek tűnik, a gyártó szerint képes lesz például 65 MP-es fotókat készíteni.

A Leagoo hivatalosan kiadta is a Power 5 specifikációját, így megerősítve a 7000 mAh-s akkumulátort, ami ráadásul támogatja majd az 5V/5A-es gyorstöltést, és a 5V/1.5A-es vezeték nélküli töltést. Ahogy azt már sejteni lehetett, az MTK MT6763-as chip köré épül majd a mobil, és 6GB memória mellett 64 GB tárhellyel is felszerelik.

Az 5.99 colos 18:9-es kijelző Full HD+ felbontást kap, a kamerákat pedig a Sony szállítja a mobilhoz. Hátul valós duál kamera dolgozik egy 13 MP-es és egy 5 MP-es modul személyében, míg elöl egy 15 MP-es szelfikamerával látták el, amit ráadásul egy LED villanó is segít.

A Leagoo a hatalmas akkumulátorral és kiváló üzemidővel egyfajta mércét szeretne állítani, hiszen mostanában egyre inkább elhanyagolják a gyártók ezt a részt.

Persze akad még néhány másik telefon is a piacon, ami kifejezetten combos akkumulátort kapott, ám itt jön a képbe a Power 5 fényképező extrája, hiszen akár 65 megapixeles képet is készíthetünk vele egy szoftveres megoldás révén a gyártó szerint. Így a Leagoo S9-hez hasonlóan a hamarosan megjelenő mobil is megkapja majd ezt az egyedi funkciót.

A Leagoo Power 5 április közepén fog megjelenni, és 229 dollárba kerül majd (58.000 Ft). Amennyiben feliratkozunk a gyártó oldalán, és szerencsésen kisorsolnak minket, akár jelképes 1.99 dollárért is miénk lehet a kütyü.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid