Megnézték, milyen üzemidőt tud a Samsung Galaxy A35

0

Kiugró különbségek általában nincsenek az egyes okostelefonok akkumulátoros üzemideje között, de azért ha új készüléket vásárlunk, érdemes képben lenni azzal, hogy mégis meddig kerülhetjük el a konnektorok társaságát. Ennek kiderítését szerencsére megspórolja nekünk a GSMArena csapata, amelynek tagjai nemrég próbára tették a Samsung Galaxy A35 akkumulátorát, illetve készítettek egy összehasonlító táblázatot a hasonló kategóriába tartozó készülékekkel.

A Samsung Galaxy A35 átlagosan 12 órás és 26 perces aktív működésre képes egyetlen feltöltéssel – derül ki a GSMArena akkumulátor tesztjéből. Az okostelefon üzemidejének két pillére van, az egyik a belsejében szolgálatot teljesítő, 5 nanométeres gyártási eljárással készülő Exynos 1380, amely az előd  Dimensity 1080-as chipsetét váltja. A csere kifizetődőnek tűnik, nem csupán a teljesítmény, de az energiahatékonyság szempontjából is. A másik pedig nyilván az okostelefon borítása alá préselt 5000 mAh kapacitású akkumulátor.

Összességében véve a Samsung Galaxy A35 jól teljesített, különösen a gaming kategóriában produkált elismerésre méltó eredményeket. A készülék játék közben tovább bírta, mint más azonos kapacitású teleppel szerelt, ugyanebbe az árkategóriába tartozó okostelefon, gondoljunk itt a Poco M6 Pro, a Motorola Moto G84, vagy akár Redmi Note 13 Pro+ modellekre. A 10 óra 19 perces böngészési idő is a legjobbak közé tartozik, akárcsak a videolejátszás, ami nagyjából 13 órát és 40 percet mehet egyetlen feltöltéssel. Ezekben a kategóriákban csak a Motorola Moto G84 múlta felül a Galaxy A35-öt.

Ez arra utal, hogy a telefon belsejében lévő lapkakészlet ugyan hozzájárul az energiahatékonysághoz, de a kijelzője már kevésbé. Az viszont, hogy a mobil ilyen sokáig húzza játék közben, egyértelműen arra utal, hogy az Exynos chipset hatékonyabb, mint a konkurens mobilok belsejében található chipek. Igazából, ha nem vesszük a játékot, üzemidő szempontjából kizárólag a Motorola készüléke marad versenyben a Samsung mobiljával. Ha valaki nem igazán játékos alkat, és fontos neki az üzemidő, nyugodtan elgondolkodhat a Moto G84 beszerzésén is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid