Így változik meg a Huawei mobilok felülete az EMUI 10 frissítéssel

0

A Huawei nemrég mutatta be új felületét, az EMUI 10-et, amelynek hamarosan meg is indul a nyilvános bétatesztje. A végleges frissítések csak ősz környékén kezdődnek, de addig is nézzük meg, milyen lesz az új interfész!

Új Magazin stílus

A Huawei a magazinokhoz hasonló felülettel látta el az EMUI 10-et, ami azt jelenti, hogy szellősebb, könnyebben olvasható lesz a tartalom.

Az új kinézet többek között megfigyelhető lesz a beállításoknál, a kapcsolatoknál, a jegyzeteknél és az értesítések listájában is.

Új színátmenetek

Teljesen új színek jelennek meg az EMUI 10-ben, egyes oldalak részben színátmenetes hátteret kapnak. Ezt “Morandi” színnek nevezi a Huawei a híres olasz festő, Giorgio Morandi után.

Összesen 6 ilyen színátmenet jelenik majd meg olyan helyeken, mint a kapcsolatok, a jegyzetek vagy a galéria.

Megújult ikonok

Hogy még szebbek és elegánsabbak legyenek az ikonok, a Huawei tovább kerekített rajtuk, mégpedig az aranymetszés szabálya szerint.

Színes AOD

Az Always On Display, vagyis az állandóan aktív kijelző felülete is megújul, most már színeket is kapunk, és új widget opciók jelennek meg.

Frissített kamera app

A Huawei a kamera app felületét is megújítja, hogy könnyebb legyen az egyes módok közötti váltás, de több téren is lesz változat, lecserélik például a betűtípust.

Új animációk

Simább, folytonosan, gyorsabb animációk, áttűnések kerülnek az EMUI 10-be, amelyek nem csak jól néznek ki, de gyorsabbnak is érződik majd tőlük a rendszer.

Sötét mód

A Huawei optimalizálja a sötét módot, kicsit változnak a színek, a szöveg és az ikonok, hogy még kellemesebb legyen a szemnek a felület éjszaka.

Az EMUI 10 bétatesztje szeptember 8-án indul a Huawei P30 és Mate 20 modellekkel, a végleges verzió pedig a Mate 30 szérián debütál, ami a legfrissebb hírek szerint október helyett akár már valamikor szeptemberben megérkezhet.

Ez is érdekelhet:

Forrás: Huawei Central

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid