Ilyen könnyű iPhone-ról Samsung Galaxy Note 8-ra váltani

0

A Samsung most azt szeretné az iPhone tulajdonosok tudtára adni, hogy elképesztően könnyű átváltani régi almás telefonjukról egy vadonatúj Galaxy Note 8-ra. A metódus valóban egyszerű, mint az egyszeregy, de biztos ami biztos, videós segítséget is kapnak a költözködni vágyók.

Az első felvételen azt tekinthető meg, hogy mennyire simán át lehet küldeni az adatokat egy régi iPhone-ról a már említett Samsung phabletre. Utóbbit a gyártó szerint azért szerzi be egy korábbi Apple tulajdonos, mert nagyobb, komolyabb dolgokat óhajt véghezvinni a jövőben. Visszatérve az eljárásra, nos a két telefont össze kell kötni egy vezetékkel, a többit pedig a Samsung által fejlesztett Smart Switch alkalmazás fogja menedzselni. Miután kijelöltük, hogy pontosan mit is kell átmásolni a régi eszközről, a Note 8 megkezdi az adatok átvitelét.

Van egy másik videó is, amin azt mutatják be, hogy miként lehetséges a személyes dolgokat áthelyezni egy korábbi Samsung okostelefonról a frissen bemutatott Samsung Galaxy Note 8-ra. Nem meglepő módon az eljárás szinte teljesen ugyanaz, mint az előbbiekben.

Különös módon egyik videóban sincs hang, de ennek okát nem kötötte orrunkra a dél-koreai vállalat. Talán úgy gondolták, a felvételek képkockái magukért beszélnek, és ha már ilyen könnyű átköltözni egy Note 8-ra, érdemes mindenkinek megfontolnia a cserét.

YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid