Ilyen lehet a Huawei flip mobilja

0

A nemrég debütált Motorola Razr óriási figyelmet, és többségében pozitív fogadtatást kapott, sokak szerint ez a hajlítható kijelzős kagylótelefon forma sokkal jobb irány, mint amit a Galaxy Fold vagy a Mate X képvisel. Ezt egyébként valószínűleg több gyártó is így látja, hiszen a Samsung és a Xiaomi is fejleszt hasonlót, most pedig megtudtuk, hogy a Huawei sem szeretne kimaradni a trendből.

Nemrég derült ki, hogy a Huawei benyújtott néhány szabadalmi dokumentumot a WIPO (World Intellectual Property Office) nevű szervezetnél, és ezekben egy hajlítható kijelzővel ellátott, flip kialakítású mobil tervei szerepelnek. A készülékkel kapcsolatban szerencsére nem kell a sötétben tapogatóznunk, hiszen meg is tudjuk mutatni ezeket a terveket:

Persze egy szabadalmi tervből még nem biztos, hogy valódi termék lesz, és ha lesz is, akkor a pontos kialakítás még változhat a megjelenésig. Mindenesetre úgy néz ki, hogy egyre népszerűbb elképzelés a kagylótelefonok modern formában történő feltámasztása, így végre visszatérhetnek a valódi kompakt készülékek, mégpedig egy meglehetősen méretes, tartalomfogyasztásra is alkalmas kijelzővel. Már csak azt kellene megoldani, hogy kellően nagy akkumulátor kerüljön ezekbe, mert a Motorola Razr esetében is ez tűnik az egyik legnagyobb problémának jelenleg.

Egyébként érkezett egy látványos (nem hivatalos) renderkép, ami a fenti tervek alapján készült:

Forrás: @9TechEleven

Neked tetszene egy ilyen Huawei telefon?

Forrás, via PhoneArena, Render: 9TechEleven

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid