Kiderültek a Samsung Galaxy J5 Prime új kiadásának jellemzői

0

Nem lehet mindig a legdrágább prémium telefonokról írni, ugyanakkor az alsóbb kategóriás mobilok sem olyan rosszak manapság. A Samsung Galaxy J szériája egyre masszívabb kiépítésű mobilokkal bővül, és a hamarosan érkező J5 Prime (2017)-nek vagy J5 Prime (2018)-nak (a végleges név még nem tisztázott) sem lesz semmi szégyenkeznivalója, kategóriájához képest meg pláne. A közelmúltban az FCC hivatalánál feltűnt okostelefon hamarosan meg fog jelenni, erre utal az is, hogy most kiszivárgott szinte minden fontosabb jellemzője.

A J5 Prime legújabb kiszerelése egy házon belül fejlesztett Exynos 7570 lapkakészletet fog kapni, amelynek belsejében Cortex-A53 magok pörögnek, szám szerint négy darab 1.4 GHz-es órajelen. A rendszermemória mennyisége 3 GB lesz, ami ebben a kategóriában teljesen optimális. A belső tárhely kapacitása 16 GB, ami talán manapság már kicsit kevésnek tűnik, de emiatt senki ne bánkódjon, mert lehetséges a microSD kártyás bővítés is.

A modern okostelefonok szinte már nem is állnak másból az előlapon, csak egy nagy kijelzőből, ami ebben az esetben egy HD felbontású, 5 colos IPS panelre épülő érintőképernyő lesz, és bár talán egy AMOLED megoldásnak jobban örültünk volna, ebben az árkategóriában ez még bőven belefér. A Samsung mérnökei a hátlapra egy 13 megapixeles elsődleges képrögzítő apparátust helyeztek, míg az előlapon várhatóan egy 8 megapixeles kamera végzi majd a pillanatok megörökítését, ami sok esetben vállalhatatlan buliszelfiket jelent… A kijelző alatti home gomb egyébként egy ujjlenyomat-olvasónak is otthont ad, ami sokat dobhat a jövendőbeli tulajdonosok biztonságérzetén.

A kiszivárgott adatok értelmében a telefonon Android 7.1.1 Nougat rendszer fut majd gyárilag, ami messze nem a legfrissebb, ugyanakkor elavultnak sem mondható. Az utolsó részlet, ami napvilágra került, az az akkumulátor kapacitása, ami ha minden 2500 milliamperóra lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid