Ilyen lehet a Samsung Galaxy Note 10

0

A napokban hivatalosan is megjelentek a Samsung Galaxy S10 modellek, így a figyelem értelemszerűen kicsit a gyártó következő nagy dobása, vagyis a Galaxy Note 10 felé irányul. A mobilról most készült néhány látványos renderkép, amelyekre mindenképpen érdemes vetni pár pillantást.

A Galaxy Note modellek általában sok hasonlóságot mutatnak dizájn terén az őket megelőző S szériával, így nem nehéz kitalálni, hogy a Note 10 az S10+-hoz áll majd a legközelebb. Ebből, és a számos pletykából kiindulva a PhoneArena készített jó néhány renderképet, amik bár még messze nem hivatalosak, de minden bizonnyal tényleg valami ilyesmi kinézetre számíthatunk.

A korábbi hírek szerint a Galaxy Note 10 egy 6,66 colos megjelenítőt kap, vagyis méretben még az S10+-nál is nagyobb lesz. Az ujjlenyomat-olvasó itt is a megjelenítőbe kerül, hasonlóan a dupla szelfikamerához, a hátlapra pedig állítólag 4 kamerát is szerelnek, amelyek közül az egyik egy 3D-s ToF szenzor. Az akkumulátor remélhetőleg minimum 4000 mAh-s lesz, és természetesen az S Pen sem marad el, ami a Note mobilok legfontosabb tartozéka. Voltak olyan pletykák, melyek szerint a toll végébe egy kamerát is szerelne a Samsung, de egyáltalán nem biztos, hogy ez már az idei modell esetében megvalósul.

A Samsung Galaxy Note 10 bemutatója minden bizonnyal augusztusban lesz, szóval néhány hónapot még várnunk kell, mire a hivatalos részletek is kiderülnek.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid