Ilyen lesz a HTC One (M9)?!

0

Az év elején bemutatott HTC One M8 teljesen megfelelt az akkori elvárásoknak, hiszen 5 colos full HD-s kijelzővel, Snapdragon 801-es processzorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB-os bővíthető belső tárhellyel bírt. Az M9 azonban – nem meglepő módon – szinte minden téren javulni fog ehhez képest.

Egy friss jelentés szerint a 2015 elején bemutatásra kerülő új csúcsmodell egy 5.2 colos QHD-s (2560×1440) kijelzővel jön, ami nem kevesebb, mint 564 ppi pixelsűrűséget jelent, azaz a kép tűéles lesz.

HTC-One-M9-concept-by-Fabrizio-DOnofrio

A hardver némileg csalódásra adhat majd okot, hiszen valószínűleg még nem az új 64-bites Snapdragon 810-et szerelik a készülékbe, hanem “csak” a Snapdragon 805-öt, ami egyébként szintén nagyon erős. Ehhez 3 GB RAM társulhat majd, belső tárhely tekintetében pedig 64 és 128 GB-os verziókra számítunk.

Biztosnak mondható az Android 5.0-s szoftver, és minden bizonnyal nő a kamera felbontása az elődhöz képest. Ezen kívül pedig valamilyen fokú csepp- vagy akár vízállóságot is kaphatunk.

HTC-One-M9-concept-by-Fabrizio-DOnofrio-4

Ezek persze még csak pletykák, de valószínűleg nem állnak nagyon messze a valóságtól. A cikkben szereplő képek pedig természetesen csak koncepciók, az M9 kinézetét még nem ismerjük.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid