Az LG felfedte kacsintós mobiljait!

0

Korábban már írtunk az LG jópofa mobilkoncepciójáról, az AKA-ról, aminek az érdekessége az, hogy szemei vannak. A kacsintós telefont immáron hivatalosan is bejelentette a dél-koreai gyártó, így most már részletesen is be tudunk számolni a nem mindennapi mobilról. Az AKA telefonoknak négy különböző fajtája van, mindegyik külön személyiséggel és sci-fibe illő eredettörténettel bír.

A mobilok a Pacman játékok szellemeinek színeiben pompáznak, négy fajtájuk van, és mindegyik saját névvel, illetve személyiséggel rendelkezik. Eggy a sárga hamar szerelembe esik, Wooky fehér és egy kicsit verekedős, YoYo rózsaszín és nehezére esik betartania a diétáját, Soul a fekete, és imádja a zenét. Az előtörténetük egy földönkívüli inváziót is magában foglal.

AKA 3

Ha csak a tiszta specifikációkat tekintjük, az AKA mobilok a középkategóriába sorolhatók. 5 hüvelykes HD felbontású kijelzőjük van, Android 4.4 Kitkat-et futtatnak, a processzoruk pedig egy 1.2 GHz-es négymagos darab, 1.5 GB RAM-mal. A készülékekben helyet kapott egy bővíthető 16 GB-os belső tárhely is, az akkumulátor pedig 2160mAh-s. Az AKA-k továbbá egy 8 megapixeles hátlapi kamerával is rendelkeznek, és képesek az LTE hálózatokon száguldozni. A kamerának egyébként lézeres fókusza van, a hangerő és a bekapcsoló gombok pedig a hátlapon találhatóak, ami egy ízig-vérig LG megoldás. Az előlapon egy 2 megapixeles kamera kapott helyet.

AKA 4

Az AKA mobilok szemei reagálnak a cselekedetekre, illetve notifikációs szerepük is van. Beszédülnek ha megrázzák a telefont, lefele bámulnak, ha ki kell venni őket a tokjukból  stb. A szemek színe is változik, érzelmektől függően. A mobilt különböző színű tokokkal vásárolhatjuk meg, a személyiségek között is így tudunk váltani.

A készülékek sajnos csak Dél-Koreában kaphatók kb. 455 dolláros áron, és egyelőre nem tudni, hogy vajon máshol is megjelenik-e az AKA sorozat. Én mindenesetre örülnék neki, mert irtó jópofának és innovatívnak tartom ezeket a mobilokat.

Nektek hogyan tetszik? Ti megvásárolnátok? Írjátok meg véleményetek kommentben!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid