Kacsintós mobil az LG-től!

1

Vannak gyártók, akik a jól bevált sémákat reszelgetik, és vannak olyan brandek, amelyek az innováció terén is élen járnak  Ilyen a dél-koreai LG is, amitől láthattunk már hátlapi bekapcsológombot, koppintásra feléledő kijelzőt, és még számos más érdekességet. Úgy látszik, humorért és jópofaságért sem kell az LG-nek a szomszédba mennie, ugyanis az egyik új telefonszériáját figyelő szemekkel fogja felszerelni, amelyek aszerint változtatják  formájukat, ahogyan a készüléket használjuk. Szedd fel az álladat a földről,  és nézzük mit tudunk eddig az AKA mobilról! :)

Ami azt illeti nem túl sokat: fogalmunk sincs, hogy milyen technológia mozgatja majd ezeket a jópofa szemeket, csak azt tudjuk, hogy használat közben változtatni fogják az alakjukat. A specifikációkat sem ismerjük, de ha minden igaz a jövő héten tartandó dél-koreai World IT Show-n bemutatásra kerül a készülék. Ami bizonyos: nincs másik gyártó, ami még csak kicsit is hasonló készüléket gyártana, úgyhogy ez egy teljesen eredeti koncepció az LG-től. Sok érdekességet látunk a telekommunikáció világában, de személy szerint ettől még nekem is tátva maradt a szám. :)

lg-AKA-animated-eyes

A forrásunk szerint ezek a színes felületek a szemek alatt a kijelzőt védhetik, a szemek pedig nem a hátlapon, hanem az előlapon foglalnak helyett, és talán a kikapcsolt kijelző mellett is a frissítéseket mutató Motorola féle Active Display-hez, vagy a Nokia Glance-hez hasonló technika alapján működnek. De ezek egyelőre csupán találgatások.

Nektek hogy tetszik a kacsintós telefon? Írjátok meg nekünk kommentben!

Pocketnow

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid