Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 4 kamerája!

0

Már korábban is elég sok részletet olvashattunk a Samsung Galaxy Note 4 kamerájáról, de most szinte minden fontos tudnivaló kiszivárgott a szenzor típusától egészen az új kamera módokig.

Egy friss jelentés szerint a Note 4 hátlapján a 16 megapixeles Sony IMX240 szenzor foglal majd helyet, ami természetesen optikai képstabilizátorral is rendelkezik (ez hiányzott az S5-ből). Lesz lehetőségünk UHD (3840×2160) videó felvételre is, ami ugyan most még kevésbé hasznos, de később egyre elterjedtebb lesz.

samsung-galaxy-note-4-elso-kep-2

Az előlapon egy 3.7 megapixeles kamera lesz, ami némi előrelépést jelent a Samsung által korábban használt 2.1 megapixelesekhez képest.

samsung-galaxy-note-4-header

Egy másik újítás lesz a Side Touch névre hallgató érintőgomb a készülék jobb oldalának alsó részén. Ez egy fizikai kamera gombot helyettesít majd, persze leegyszerűsített funkciókkal, hiszen nem lehet videózásra használni, a fókuszt sem kezeli gyenge nyomásra, és csak fektetett módban működik.

Samsung-Galaxy-Note-4-touch-camera

Lesz egy Quick Access névre hallgató funkció is, amivel kikapcsolt kijelzőnél gyorsan elindíthatjuk a kamerát egy minta segítségével. Ezen kívül jön még 4 új kamera mód, amik a következők: Wide Selfie (nagy látoszögő szelfi), Selfie (mosolyra vagy kaccsintásra készít képet), Selfie Alarm (automatikusan az arcra fókuszál) és a mozgó GIF kép készítése.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid