Ilyen lesz az új Motorola Razr telefon!

0

Egy ideje már vannak pletykák arról, hogy a Motorola feltámasztaná a népszerű Razr szériát, mégpedig egy igazán futurisztikus, hajlítható kijelzős formában, most pedig egész konkrét információk, valamint egy rakat kép is érkezett az új modellről. Nagyon érdekes lesz!

Az új, 2019-es Motorola Razr leginkább a 2004-es Razr V3-ra hasonlít dizájn terén, de ezúttal a klasszikus kagylómobil formát egy hajlítható kijelzővel ötvözik.

A mobil bemutatóját november 13-án tartják, és az egyik legismertebb kiszivárogtató, Evan Blass megosztott róla egy rakat képet, így már pontosan tudjuk, milyen lesz az új készülék.

A küldő oldalon lesz egy 800×600 pixeles másodlagos kijelző, belül pedig egy 6,2 colos hajlítható OLED panel. A meghajtásról a Snapdragon 710 gondoskodhat korábbi információk szerint, de az is lehetséges, hogy ez csak egy prototípusra vonatkozott, és a végleges modell más hardverrel jön. A készülék ára állítólag 1500 dollár körül alakul majd, vagyis jóval olcsóbb lesz, mint Galaxy Fold vagy a Mate X. Persze a Motorola Razr 2019 nem a csúcskategóriában indul, viszont a kompakt méretével és különleges kialakításával akár komoly népszerűségre is szert tehet.

Forrás: @evleaks, via TheVerge

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid