Olcsóbb lett a Honor Watch Magic okosóra

0

A Honor Watch Magic egy kifejezetten népszerűbb okosóra, hiszen rettentően kedvező áron kínál hosszú üzemidőt, vízálló prémium kivitelt, kellemes dizájnt és számost hasznos funkciót. Többször írtunk már róla, most azonban újra akciós, és az eddigieknél is olcsóbban lehet lecsapni rá!

Kezdjük is mindjárt az árral, hiszen az órát bizonyára sokan ismerik már. A GearBest oldalán most mindössze 104,99 dollárba kerül a Honor Watch Magic, méghozzá ingyenes vámmentes Priority Line szállítással, így már 31.500 Ft-ból kijön.

Részletek és rendelés az alábbi linken:

Honor Watch Magic bemutató

A Honor Watch Magic egy prémium kivitelű, vékony okosóra gyönyörű, 1,2 colos AMOLED érintőkijelzővel, ami 390×326 pixeles felbontásával kifejezetten szép, éles képet biztosít. Az órán egyébként a Huawei saját rendszere fut, cserélhető a szíja, és vízálló az 5ATM szabvány szerint, vagyis nyugodtan használhatjuk akár úszás, strandolás közben is.

Az óra kompatibilis Android készülékekkel és iPhone-okkal is, és nagyjából a szokásos okosórás funkciókat kapjuk, mint az értesítések kijelzése, illetve az aktivitásmérés. Jó hír, hogy van pulzusmérő és GPS is, illetve különböző sportmódok, tehát az aktív életet élők is nagy hasznát vehetik a Watch Magic-nek. Az üzemidő a gyári adatok szerint normál használattal 7 nap, folyamatos GPS-szel pedig 10 órát bír a készülék, ami teljesen korrekt.

Link még egyszer:

 

Vám- és áfamentes szállítás: Priority Line (a rendelési oldalon már Netherlands Registered(PDM) vagy EU priority Line(DPD) látszik, mindkettő működik). Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid