Ilyen lesz a Samsung Galaxy A55

0

Már egy ideje lehet hallani a Samsung Galaxy A55 érkezéséről, most pedig renderelt képek láttak napvilágot, amelyeknek köszönhetően megcsodálhatjuk az okostelefon dizájnját. A készülék sokban hasonlít elődjére, a Galaxy A54-re, de azért lesznek különbségek is.

Mint ahogyan a képeken látható, a készülék hátoldalán vertikálisan pozícionált, tripla kamerás képrögzítő rendszer virít, szemből pedig egy küklopsszal nézhetünk farkasszemet, ha közelebbről megpillantjuk a kivágásba szerelt előlapi kamerát.

Ahogyan említettük, sok a hasonlóság a Galaxy A54 és a Galaxy A55 között, de az egyik nagy eltérés az, hogy az új modell lapos kerettel rendelkezhet. Ez egy olyan újítás, amely valószínűleg a legtöbb jövőre megjelenő Samsung okostelefonon vissza fog köszönni, árkategóriától függetlenül.

A Samsung Galaxy A55 jobb oldalára kerül a bekapcsológomb és a hangerőt szabályzó billentyű, a bal oldali keret viszont teljesen csupasz. A készülék alján megpillanthatjuk az USB-C csatlakozót, az egyik mikrofont, a hangszórót, a felső részre pedig a hálózati kártya foglalata, illetve egy másik mikrofon kerül. Antennacsíkokat is látni a kereten, ami arra utal, hogy fémből fog készülni.

A képeket publikáló forrás azt állítja, hogy az okostelefon megjelenítője 6,5 hüvelykes lesz, a felbontása Full HD+, a képfrissítési ráta pedig 120 Hz-es. A Samsung Galaxy A55 8,2 mm vastag lesz, de azt egyelőre nem tudni, hogy mennyit nyom. Nem fekve, hanem a mérlegen…

A készülék belsejében valószínűleg Exynos 1480 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, a hátoldalán pedig 50 megapixeles elsődleges kamera foglalhat helyet. A Samsung Galaxy A55 akkumulátorát várhatóan legfeljebb 25 wattal lehet majd tölteni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid