Ilyen lesz a Samsung Galaxy J3 (2017)

0

A Samsung Galaxy J3 2017-es iterációjáról már lehetett hallani korábban, ugyanis az indiai export/import folyamatokat elemző Zauba oldalán feltűntek a prototípusok, és a kínai telekommunikációs hivatal oldalán is szerepelt a készülék. Most egy benchmark program adatbázisában tűnt fel a mobil, ami méltó alkalom arra, hogy gyorsan átfussunk a specifikációin. 

Ahogyan az várható volt, a Galaxy J3 (2017) egy alsóházas készülék lesz 5 colos megjelenítővel, amelynek HD, esetleg Full HD felbontása lesz, bár előbbi valószínűbb. Egyébként még az is könnyedén megtörténhet, hogy képernyő szempontjából kétféle változat kerül piacra a mobilból, de egyelőre hivatalos megerősítés híján nem tudunk biztosat mondani.

samsung-galaxy-j3-2017-benchmark

A Geekbench adatbázisának hála pontosan megnevezhető a készülék belsejében dolgozó lapkakészlet, ami egy Qualcomm Snapdragon 430 (MSM8937) lesz 4 magos processzorral. A rendszermemória kapacitása 2 GB, ami azért egy belépőszintű okostelefonnál még teljesen rendben van. A korábbi jelentésekkel, szóbeszédekkel ellentétben ráadásul a mobilon nem Lollipop, hanem Android 6.0.1 Marshmallow rendszer fog futni már gyárilag.

galaxy-j3-2017

Ha már a pletykáknál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a Galaxy J3 (2017) hátoldalán egy 8 megapixeles elsődleges kamera lesz található, a burkolat alatt pedig állítólag egy 2600 milliamperórás akkumulátor végzi majd az áramellátás feladatát. Igaz, még nincs hír arról, hogy mikor leplezi le a Samsung a készüléket, vagy hogy mennyi lesz az ára, számíthatunk rá, hogy a következő hetekben a telefon bemutatásra kerül. A mobil ára 200 dollár alatti kellene hogy legyen, bár ez országonként eltérhet.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid