Ilyen lesz a Samsung Galaxy S10 tripla kamerája

0

A Samsungot jelenleg a Galaxy S9 és a Note 9 képviseli az okostelefonos felsőkategóriában, de a cég következő nagy dobása, a Galaxy S10 sincs már annyira messze. A mobil három hátlapi kamerát kaphat, melyről most kiszivárgott egy részletes(ebb) ismertető, ami táblázatba szedi a legfontosabb tulajdonságokat.

Az elsődleges érzékelő marad változatlan, 12 megapixel felbontással, 1.4 mikrométeres pixelekkel, no meg persze duál apertúrával (f/1.5 és f/2.4). A telefotó lencse szintén az eddigiekhez hasonlónak tűnik így első blikkre, viszont a felbontása 13 megapixel lehet. Akármelyik kamerát is vesszük górcső alá, mindkét esetben optikai képstabilizátorról is beszélhetünk.

Az újdonság erejét itt az ultraszéles látószögű harmadik kamera képviseli, 123 fokos nézettel, f/1.9-es rekeszértékkel és 16 megapixel felbontással. Ezt az egységet használva sokkal több minden fér majd a képbe, így használható lesz épületek, tájak, belső terek fotózására is többek között. Egyébként ez a tripla kiszerelés sokban hasonlít a most bemutatott LG V40 ThinQ hátlapi apparátusára.

Koncepció

Ha valaki esetleg elfeledkezett volna róla, a Samsung Galaxy S10 három modell formájában ölthet testet, eltérő kamerakészletekkel, és különböző biometrikus szenzorokkal, gondolunk itt elsősorban az ujjlenyomat-olvasóra. Igaz, a Galaxy S10 nevet nem erősítette meg a Samsung, egyelőre a “Beyond” kódnév alatt folyik a fejlesztés. Nyilván mondanunk sem kell, az itt olvasható leírások sem hivatalosak, így a fenntartásainkat ne vigyük túl messze a cikk olvasása közben, akkor sem, ha elég valószínűnek tűnnek a fentebb taglalt értesülések.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid