Ilyen lesz a Samsung Galaxy S21+

0

Az alap modell és az Ultra verzió után a Galaxy S21+ dizájnja is kiszivárgott előzetes renderképek formájában. A telefon meglehetősen jól néz ki ezek alapján, bár a hátlapi kamerasziget kissé megosztó lehet.

Az alábbi renderek még nem hivatalos sajtóképek, de állítólag a Samsung Galaxy S21+ valódi méretei és kinézete alapján készültek, tehát minden bizonnyal valami nagyon hasonló lesz a végeredmény.

A mobil lapos kijelzővel jön, ellentétben az elődjével, és a hírek szerint egy 120 Hz-es, Full HD+ felbontású megoldásról van szó. A kameralyukas kialakítás egyelőre marad, a rejtett szelfikamerát csak később tervezi bevezetni a Samsung.

A kijelző kerete körbe egységesen vékony, már nem lesz az alsó részen vastagabb a káva. A legérdekesebb részlet azonban a hátlapi kamerasziget, ami teljesen kiér a mobil széléig, és egybefolyik a fém oldalsó kerettel.

Valahogy így nézhet tehát majd ki a Samsung Galaxy S21+, ami a többi S21 modellel együtt valamikor január első felében mutatkozhat be, a szokásos időpontnál jóval korábban. Neked hogy tetszik a mobil?

Forrás, Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid