Ilyen lesz az Android 13 új “Easter egg”-je

0

A Google minden évben elrejt egy apró, mókás extrát a legújabb Android-kiadásba. Ez “Easter egg”, vagy magyarul “húsvéti tojás” néven ismert, és most végre kiderült, hogy mi lesz az Android 13 rejtett meglepetése.

Az Android 13 harmadik bétája a hónap elején jelent meg, de abból még hiányzott az Easter egg, ezt általában csak később adják hozzá a rendszerhez. Nemrég azonban kijött egy javító csomag (ami nem mellesleg már a harmadik ehhez a bétához), ez a 3.3-as számot kapta, és néhány hibajavítás mellett már elhozta a szokásos meglepetést is a Google-től.

Az Android 13 “húsvéti tojása” kombinálja a tavalyi verziót a hangulatjelekkel. Ha megnyitjuk, akkor az épp aktuális téma színeihez passzoló buborékok jelennek meg, majd különféle emojikká alakulnak egy hosszú érintés után.

Ha a legújabb Android 13 Beta 3.3-as verziót használod, akkor a húsvéti tojást magad is megnézheted. Egyszerűen menj a Beállítások > A telefonról menübe, majd koppints többször az Android verziószámára, amíg meg nem látod az órát.

A két mutatót állítsd be úgy, hogy 1 órát (13:00-t) mutassanak, ezután egyből meg fognak jelenni a buborékok. Utána az egyiket meg kell érinteni hosszan.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid