GOGOBEST V1: gyerekeknek szánt elektromos roller barátságos áron

0

Kifejezetten a gyerekek számára készült a GOGOBEST V1 elektromos roller, amelynek segítségével a fiatalabb korosztály sem marad ki a rollerezés örömeiből. A készüléket most akciósan és védőfelszereléssel kiegészítve kínálja a Tomtop webáruháza, ráadásul európai raktárból szállítják ki, tehát nem kell a végtelenségig várni a kézbesítésre, és extra költségek sem fognak felmerülni.

A GOGOBEST V1 kifejezetten gyerekek számára fejlesztett elektromos roller most mindössze 103,3 dolláros, vagyis nagyjából 39 800 Ft-os áron rendelhető a Tomtop jóvoltából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

GOGOBEST V1 rövid ismertető

A roller a legtöbb tulajdonságát tekintve hasonló azokhoz, amelyeket a felnőttek számára gyártanak. Például ez a szerkezet is összehajtható kivitelt kapott, így könnyen lehet tárolni vagy szállítani. Teljesítményre és tömegre viszont jóval kisebb.

A V1 a gyerekek mulatságára készült, ennek megfelelően a felhasználó magassága 100-160 cm között lehet, a roller teherbírása pedig 50 kg, így aztán az apukák és anyukák inkább kerüljék a használatát, mert abból jobb esetben nevetséges, rosszabb esetben pedig balesetveszélyes szituációk kerekedhetnek.

A gyártó a gyerekekhez igazította a roller belsejében lévő motor maximális teljesítményét, ami jelen esetben 150 watt.

Ennek megfelelően a haladási sebesség nagyjából 4-6 km/óra lehet, ami nem hangzik túl félelmetesnek, ennek ellenére mindenképpen érdemes használni a roller mellé csomagolt védőfelszerelést, mert ugye az ördög sosem alszik. A felszerelés minden fontosabb hajlatot és ízületet véd, sisakról viszont nekünk kell gondoskodni.

A roller első kereke 7, a hátsó kereke pedig 6 hüvelykes átmérővel bír, és a jármű legfeljebb 5 fokos emelkedőket tud meghódítani.

A V1 mindössze 6 kg-ot nyom, lazán a hónunk alá lehet kapni. A roller akkumulátorának töltése nagyjából 2 órát vesz igénybe, a telep kapacitása 2 amperóra.

Még egyszer az ár: a GOGOBEST V1 gyerekeknek szánt elektromos roller most mindössze 103,3 dolláros, vagyis megközelítőleg 39 800 Ft-os áron rendelhető a Tomtop jóvoltából. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid