Íme a Samsung Galaxy Note 10+ 5G

0

A Note 10 két alap verziójáról már láthattunk hiteles sajtóképeket, most pedig az 5G-s variáns is kiszivárgott. Nézzük, milyen lesz!

A Note 10 és a Note 10+ készülékekről már egész sok infónk van, az 5G-s verziót (vagy verziókat) azonban eddig homály fedte. Most az egyik ismert kiszivárogtató jóvoltából megkaptuk az alábbi képet, ami egyrészt felfedi a mobil hivatalos nevét (Galaxy Note 10+ 5G), és azt, hogy az amerikai Verzion szolgáltatónál egész biztosan kapható lesz.

Érdeked akcióval készül egyébként a Verzion, ugyanis akik az Unlimited csomaggal rendelik elő a Galaxy Note 10+ 5G-t, azok egy sima Note 10-et kapnak mellé ajándékba (ez látható a képen háttal).

Valószínűleg más régiókban is kapható lesz az 5G-s változat, de nem mindenhol. Ha tippelni kellene, azt mondanánk, hogy nálunk nem fog megjelenni, de persze várjuk ki a végét. Na nem mintha olyan nagy szükség lenne 5G-s telefonra a közeljövőben…

Az alap Note 10 egyébként 6,3 colos lesz, a Note 10+ pedig 6,8 colos (és valószínűleg az Note 10+ 5G is). Hardveresen Snapdragon 855+ vagy Exynos 9825 hajtja majd a mobilokat régiótól függően, az akkumulátoruk pedig 3600, illetve 4300 mAh-s lesz.

Samsung Galaxy Note 10+

Megbízható forrásból tudni, hogy a Galaxy Note 10 egy 999 eurós árcédulát kap, a Note 10+ pedig 1149 euróba kerül majd. Az újdonságokat augusztus 7-én mutatják be, és a forgalmazás 23-án kezdődhet. Az 5G-s verzió ára, és a megjelenésének részletei még nem ismertek.

Forrás: Evleaks, Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid