Vivo Apex – Hamarosan megjelenhet a különleges, teljes kijelzős csúcsmobil

0

Februárban az okostelefonos világ teljesen el volt ájulva a Vivo koncepciómobiljától, az Apex ugyanis pont azt mutatta meg, hogyan kellene valójában kinéznie egy keret nélküli kijelzős készüléknek. Szenzorszigetek, ki- és bevágások, és más bohóckodások nélkül. A gyártó úgy döntött, az elméletet ideje gyakorlatba önteni, és hamarosan megindítja a telefon tömeggyártását.

Az ázsiai gyártó június 12-én tartani fog egy rendezvényt Sanghajban, amelyen a legjobb tudásunk szerint egy már piacképes Vivo Apex készüléket fognak a nagyérdemű elé tárni. A következtetést olyan promóciós anyagokból vonták le, amiket a manufaktúra küldött szét médiapartnereinek.

Nagyon azért nem érdemes meglepődni, hiszen a kínaiak már az MWC expón felhívták a figyelmet arra, hogy futurisztikus okostelefonjuk valamikor 2018 közepén juthat el a tömeggyártás fázisába.

Fotó: CNet

A Vivo Apex hardveres jellemzőiről nem sokat tudni, de azt igen, hogy a kijelző félelmetesen vékony oldalsó kerettel rendelkezik (1.8 mm), igaz a káva alul egy picit vastagabb (4.3 mm). Mégis, eddig ez a konstrukció áll a legközelebb egy valóban keretek nélküli okostelefonhoz. A képernyő képátlója 5.99 hüvelyk, a felbontás Full HD+, a hab a tortán pedig az OLED panelba integrált ujjlenyomat-olvasó. Ha pedig az előlapi kamerát keresed, akkor az sem tűnt el, csak benne van a házban, és periszkópszerűen jön ki a telefon felső részéből.

Nem semmi elképzelés, ha pedig valóban megjelenik a mobil, az valódi szenzáció lesz!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid