Ingyenes lesz a Modern Combat 5: Blackout

0

A Gameloft tavaly nyáron indította útjára a Modern Combat 5-öt, ami a mai napig az egyik legjobb mobilos FPS. A játék eredetileg kb. 1600 Ft-os áron jelent meg, ami azóta már közel a felére csökkent. Hamarosan viszont teljesen el is tűnik az árcédula az MC5 adatlapjáról.

A Gameloft nemrég bejelentette, hogy ingyenessé teszik a Modern Combat 5-öt. Ez persze azzal jár, hogy a játékon belüli fizetős tartalmakra helyezik a hangsúlyt, azaz ha valaki teljes élményt akar, akkor valószínűleg fizetnie kell majd érte. Mindenesetre a letöltés, a telepítés és maga a játék nem kerül majd pénzbe, azaz akit eddig visszatartott az árcédula, az hamarosan ingyenesen telepítheti majd a játékot.

Akik pedig már korábban megvették a Modern Combat 5-öt, azok sem fognak rosszul járni, hiszen ők különleges “Veterán” státuszt kapnak, ami részben mentesíti őket a játékon belüli fizetnivalók alól.

Gameloft-Modern-Combat-5-veteran

A cikk megírásának idejében még nem tűnt el az árcédula a Modern Combat 5 adatlapján. A Gameloft azonban azt ígérte, hogy rövid időn belül megtörténik a váltás, ráadásul egy rakat újdonsággal bővül majd a játék.

AndroidSpin

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid