Ingyenes a Monument Valley 2 a Play Áruházban

0

A Monument Valley az egyik legszebb, leghangulatosabb mobilos játék, és most a sorozat második része korlátozott ideig 1790 Ft helyett teljesen ingyen tölthető. Ne hagyd ki!

Az eredeti Monument Valley még 2014-ben jelent meg, és hatalmas népszerűségre tett szeret, ugyanis egy valóban gyönyörű, és igazán egyedi látványvilággal megáldott játékról van szó. Persze némi kritikát is kapott, de csak azért, mert nagyon rövidre sikerült, hiszen mindössze másfél óra alatt végig lehet játszani.

A második rész 2017-ben jelent meg, és ez is rettentően jól sikerült az értékelések alapján, 4,8-on áll a Play Áruházban. Saját tapasztalatom még nincs vele, csak ez elsőt játszottam végig anno amikor megjelent, de most, hogy ingyenes, és egyébként is itthon kell ülni, mindenképpen folytatni fogom.

A Monument Valley egyik része sem olcsó, az első például még mindig 1399 Ft-ba kerül, de a második most 1790 Ft helyett ingyen tölthető. A legjobb hír pedig, hogy ha most leszeded, akkor bekerül a könyvtáradba, és később sem kell majd fizetned érte, ha véget ért az akció, és újra letöltenéd. Irány a Play Áruház:

 

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid