Akár egy okostelefont is kivált a 4G-s Oukitel Z32 okosóra

0

Az Oukitel Z23 nem csupán egy okosóra felszereltségének legjavát nyújtja, de egyúttal egy alsó-középkategóriás okostelefon funkcionalitását is simán hozza. Ezzel a készülékkel nem csupán hívásokat lehet indítani, vagy csatlakozni a mobilinternet hálózatokra, de elérhető a GPS navigáció, fotókat készíthetünk, és még egy rakat dologra képes.

Az Oukitel Z32 egyik fő része nem más, mint a beépített 4G modem, ez teszi lehetővé, hogy a készülék úgy viselkedjen, mint egy okostelefon. Amennyiben behelyeztük a foglalatba a SIM kártyát, képesek leszünk hívásokat indítani és fogadni, felcsatlakozni a mobilinternet hálózatokra, ráadásul a masina még a B20-as 4G sávot is támogatja, ami főleg a vidéki felhasználók számára lehet majd remek hír. A Z32 természetesen rendelkezik saját mikrofonnal és hangszóróval is.

Az óra képernyője tűéles megjelenítést biztosít, 1,6 colon 400 x 400 képpontos felbontást kínál, és mivel egy IPS panelről van szó, számítani lehet a telt színekre és a kiváló betekintési szögekre. A megjelenítő napfényben is jól olvasható, ami szintén nem hátrányos, ha úton vagyunk, vagy a szabad ég alatt.

A készülék anyaghasználatát illetően nem lehet egy panaszunk sem, mivel az óra háza fémből és kerámiából készült, ráadásul a külső burkolat ellenáll az elemeknek is, mégpedig az IP65 minősítésnek megfelelően. Víz alá meríteni nem lehet, de a fröccsenő víztől azért védett az okosóra.

Az Oukitel Z32-vel a csuklónkon sosem fogunk eltévedni, mivel az rendelkezik saját beépített GPS navigációval, melynek igénybevételéhez szintén nem szükségeltetik semmilyen okostelefon párosítása. Az órával fényképeket is készíthetünk, erre a célra használhatunk a 8 megapixeles oldalsó, vagy a 2 megapixeles előre néző kamerát. Utóbbival az arcfelismerés is működik, amire eddig nem igazán láttunk példát egy okosóra esetében.

A rengeteg telefonos funkció ellenére az Oukitel Z32 okosóraként sem vall kudarcot, hiszen rendelkezik például pulzusmérő, lépésszámláló funkciókkal, és persze több beépített sport üzemmóddal teheti még hatékonyabbá az edzést.

Az óra a belsejében lévő Bluetooth 4.0 modemnek köszönhetően szinte bármilyen okostelefonnal, táblagéppel párosítható, és miután létrejött az összeköttetés az óra képes megjeleníteni a fontosabb értesítéseket, szöveges üzeneteket, és persze távirányíthatóvá válnak bizonyos alkalmazások.

Az óra nem csupán mobilinternetre képes csatlakozni, de bármely Wi-Fi hálózattal is könnyedén kapcsolatot létesít a burkolat alatt található modulnak hála (802.11 a/b/g/n). Mindenképpen említést érdemel az órába szerelt 3 GB RAM, valamint a 32 GB-os belső tárhely, a meghajtásról pedig a 4 magos MT6739 processzor gondoskodik, amivel telefonok belsejében is találkozhattunk már.

A készülék Android 7.1.1-et futtat, amelynél nyilván léteznek újabbak is, viszont ez egy közel teljes értékű rendszer, mégpedig egy órán, ami azért elég klassz. A Z32 belsejében egy 900 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, amit egy hordozható vezeték nélküli töltővel is táplálhatunk, így az órát bárhol el tudjuk látni a nélkülözhetetlen energiával. Ez a hordozható töltő egyben afféle külső aksi is, ami szintén 900 mAh-s kapacitással rendelkezik.

Az Oukitel Z32 4G-s okosóra most 129,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházának jóvoltából, ezért az összegért cserébe pedig egy olyan okosórát kapunk, ami még egy telefont is képes tartósan kiváltani. A cikkben részletezésre nem került műszaki jellemzőket és a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találjátok!

Az órához most ajándék valódi bőr szíj jár, a vámmentes Priority Line szállítás pedig ingyenes.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid