IOutdoor T2 – Filléres strapatelefon Walkie Talkie funkcióval!

0

Adódhat olyan helyzet, hogy a masszív, strapabíró kivitel és az extrém hosszú üzemidő fontosabb egy mobilnál, mint az erős hardver vagy a csicsás kinézet. Ilyen alkalmakkor jöhet jól az IOutdoor T2, ami eredetileg 15.000 Ft-ba kerül, de akár még ennél is olcsóbban be lehet szerezni.

Már az elején érdemes leszögezni, hogy az IOutdoor T2 nem egy okostelefon, hanem egy hagyományos készülék, viszont sok érdekes és hasznos extra funkcióval látták el, amelyek akár a hétköznapokban is jól jöhetnek.

Kezdjük a száraz adatokkal! A mobil egy 2.4 colos kijelzővel bír, és egy extrém alacsony fogyasztású  MTK6261A chip dolgozik benne. Ehhez egy 4500 mAh-s aksit kapunk, amely 3000 perc beszélgetési időt vagy 1800 óra készenléti időt biztosít. Nem mellesleg powernakként is használható a készülék, azaz más telefonokat vagy kütyüket tudunk róla tölteni.

A mobil olyan extra dolgokat kínál, mint az 5 km-es hatótávú UHF Walkie-Talkie funkció, az IP68-as por- és vízállóság, az extra erős LED lámpa saját gombbal, vagy a “3D sztereó hangszóró”. Említést érdemel még a lecsavarható nagyméretű antenna is, amely segítségével ott is tiszta lesz a hálózati vétel, ahol egy normál okostelefon már nem érzékel jelet.

Az alap multimédiás funkciókról sem kell lemondanunk, hiszen van a mobilon zenelejátszó, videólejátszó, FM rádió, és egy 1.3 MP-es kamera is. A készülék belső térhelye bővíthető, és a dual SIM foglalat sem maradt ki.

Az IOutdoor T2 hivatalos ára 59.99 dollár lesz, de január 15-től 200 darabot 49.99 dollárért (~12.700 Ft) szórnak ki, sőt, minden nap két szerencsés vásárló mindössze 29.99 dolláros áron veheti meg a készüléket.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid