Hivatalos hands-on videón a Sony új mobiljai

0

A japán Sony három okostelefonnal is megörvendeztetett minket az idei CES kiállításon, kaptunk egy Xperia XA2, egy Xperia XA2 Ultra, valamint egy Xperia L2 készüléket. Az újságírók már elkészítették a saját videójukat a telefonokról, ám a Sony is csinált egy rövid ismertetőt, amit a rajongóknak érdemes lehet megtekinteni.

A promóciós célzattal készült felvétel nem meglepő módon a készülékek legszerethetőbb funkcióit és tulajdonságait igyekszik kihangsúlyozni. Az új Xperia modelleknek valóban megvannak a hasznos és csábító oldalai, ugyanakkor nehéz elmenni amellett, hogy a lenti videó mennyire rommá dicséri az újdonságokat. :) Azt ugyan még nem tudni, hogy vajon ez a két középkategóriás és belépőszintű okostelefon mennyire érdemli meg a szuperlatívuszokat, az viszont tény, hogy a videónak köszönhetően közvetlen közelről megcsodálhatjuk azok formatervét.

A videó alatti hozzászólások mindenesetre biztatóak, tehát úgy látszik a Sony rajongói egyetértenek ezzel a dicséretekkel alaposan megtűzdelt ismertetővel. Objektív szemmel nézve sem mondhatunk egyelőre semmi rosszat, hiszen az újdonságok valóban sok hasznos fejlesztést hoztak magukkal az elődeikhez képest. A videó teljes élvezetéhez némi angol tudás szükséges lehet, de enélkül is meg lehet csodálni az új Xperia mobilokat.

A három új készülékről itt olvashatsz bővebben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid