IP minősítést kap a Samsung Galaxy A52 5G

0

Nagyjából minden héten hallani valami szóbeszédet a Samsung Galaxy A52 5G kapcsán, és minél többet tudunk meg a középkategóriás készülékről, az egyre érdekesebbnek tűnik. A minden lében kanál szivárogtató Evan Blass ezúttal újabb adalékkal szolgált, ugyanis publikált egy hivatalosnak látszó előzetes plakátot a telefonnal a főszerepben. A bemutatását váró mobil olyan jellemzőt kaphat, amelyre 2017 óta nem volt példa a Galaxy A termékcsaládon belül.

A most napvilágra került plakát szerint tehát a Samsung Galaxy A52 5G külső borítása ellenáll majd az elemek fenyegetésének, mégpedig állítólag az IP67 besorolásnak megfelelően. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az 5G modemmel felszerelt telefont akár fél órára is pihenni hagyhatjuk egy méter mély vízben, nem fognak sérülni a burkolat alatt található komponensek. Nyilván a hétköznapi felhasználás során ez sokkal inkább a fröccsenő vízzel szembeni ellenállást fogja jelenteni, de ne feledjük, hogy az elmúlt négy év során nagyjából 50 új Galaxy A mobilt mutattak be, és egyik sem kapott hivatalos besorolásnak megfelelő oltalmat a vízzel és a porral szemben.

Az új kedvcsináló plakát megerősíti a 4 képrögzítő egységből álló hátlapi kamerakészletet, az Infinity-O kialakítású lapos képernyőt, illetve a megjelenítő alá szerelt ujjlenyomat-olvasót. További szivárogtatások értelmében a Samsung Galaxy A52 5G lelke egy Qualcomm Snapdragon 750G chipset lehet, illetve azt beszélik, hogy az okostelefon energiaellátását egy 4500 mAh kapacitású akkumulátorra bízza majd a gyártó. Ha érdekelnek még, hogy miket beszélnek a középkategóriás 5G modell kapcsán, akkor érdemes megtekinteni korábbi cikkeinket!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid