iPhone 6 Androiddal?!

0

Talán nem csak én gondolkodtam már el azon, hogy milyen lenne egy iPhone Androiddal a fedélzeten. Ha egyszer az Apple elkészítené azt a bizonyos telefont, a vállalatot érő szekálások szerintem örökre véget érnének, és olyan szintű csend és nyugalom hatná át a droidos felhasználók közösségét, amire talán csak a Teremtés előtti pillanatokban lehetett példa. Persze a hardcore Alma rajongóknál tuti kiborulna a bili, mint ahogyan ez a tökéletes – és ezúttal ez tényleg így van – hasonmás is biztosan felviszi majd a cukrukat. A Dakele 3 az iPhone 6 klónja, és annyira jól sikerült, hogy majdnem jobb, mint az eredeti!

The-Dakele-3

A bevezetőhöz hozzátenném, hogy pár évvel ezelőtt felbukkant egy projekt ami a platformok közötti átjárhatóságot kutatta, és azt is elérte, hogy Android alkalmazások fussanak iOS-en, ami persze teljesen felesleges, ha az iPhone-unkon eleve zöld robotos rendszer van, nem igaz? Sajnos Steve Wozniak Apple társalapító elképzeléseiből, amelyek központjában egy valódi Androidos iPhone szerepelt volna (egyelőre) nem lett semmi, a Dakele 3 viszont kiköpött mása az almás mobilok hatodik generációjának.

The-Dakele-3 (1)

Ráadásul nem csak a külsőben és a prémium anyaghasználatban van szinte teljes egyezőség, hanem bizony a motorháztető alatt is a legbelevalóbb hardvereket találjuk. A pletykák szerint kétfajta chipsettel érkezhet a kínai újdonság – ugyan hol máshol készítenének ilyen perfekt utánzatokat -, az egyik Qualcomm Snapdragon processzorral kerülne piacra (800-as sorozatból valamelyik), illetve egy nyolcmagos, 64 bites MediaTek  MT6572-vel szerelnék fel a másik variánst.

The-Dakele-3 (2)

Az operatív memória 3 GB lesz várhatóan, a mobilra installált operációs rendszer pedig az Android valamelyik verziója lesz (valószínűleg 4.4 KitKat), a Dakele saját felhasználói felületével. Külön hab a tortán a 13 megapixeles Sony IMX214-es hátlapi kameraszenzor.

bent-iphone

Más egyebet egyelőre nem tudni a klónok klónjáról, sem méreteket, sem tömeget, sem akkumulátor kapacitást. Ám mióta megláttam ezt a mobilt, egyetlen kérdés kísért tudatom peremén, amit már lehet Ti is feltettetek magatokban: “Will it Bend?” :)

clone katona

Nektek hogy tetszik a klónok legújabb támadása?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid