Ismét felbukkant a Samsung Galaxy X?

0

Egy vadonatúj Samsung okostelefon kapta meg a tanúsítványát a Bluetooth SIG hivatalától. A listázásból kiderül, hogy a készülék az SM-G888N0 modellszámot viseli, és a jelentések szerint nem más, mint a Samsung régóta pletykált hajlítható mobilja.

A telefon a Galaxy X nevet fogja viselni, ha az eddigi értesülések nem tévednek, de erről már korábban is lehetett olvasni. Azért hiszik az újonnan feltűnt készüléket a dél-koreaiak futurisztikus okostelefonjának, mert a már említett modellszám nem tartozik egyetlen jelenleg is létező Samsung szériához sem. Ergo egy teljesen új termékcsalád tagjáról van szó.

Az eszköz Wi-Fi tanúsítványt is kapott nemrég, szóval nem egyszeri alkalom a kérdéses modellszám feltűnése. A telefon specifikációiról semmi nem derült ki, csak az, hogy Bluetooth 4.2 támogatással rendelkezik, ami csupán azért különös, mert a legújabb Samsung csúcsmobilok már ismerik a Bluetooth 5.0-t is. Persze amikor a telefon végre elindul hódító útjára, akkor már több, mint valószínű, hogy az új Bluetooth szabvánnyal fog érkezni. A megjelenés valamikor a jövő év folyamán várható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid